Inflamația este un proces natural care apare în corpul vostru ca răspuns la celulele deteriorate, agenții patogeni care invadează, substanțele chimice iritante și alți factori negativi. Este o parte normală a reacției sistemului imunitar față de acești stimuli. Cu toate acestea, atunci când inflamația apare cronică, adică pentru perioade lungi de timp, aceasta poate afecta semnificativ corpul. Pentru a reduce cantitatea totală de inflamație cronică, este important să limitați alimentele care o provoacă și să creșteți alimentele care inhibă inflamația. Puteți face acest lucru prin folosirea răcoritoarelor dvs. ca vehicule pentru produsele alimentare antiinflamatoare. Iată câteva care merg foarte bine în multe rețete. Turmeric. Acest condiment din Asia este unul dintre cele mai bune ingrediente pentru reducerea inflamației cronice din corpul vostru.Pigmentul galben din turmeric se numește curcumină. Acest compus a fost demonstrat în cercetare pentru a bloca substanțele chimice din organism care produc inflamație. Ginger: Ghimbirul este un alt condiment care reduce inflamația și se găsește într-o mulțime de feluri de mâncare din Asia. Puteți găsi rădăcină de ghimbir la aproape orice magazin alimentar. Aroma este puternică, așa că experimentați cu cantități diferite și combinând-o cu alte ingrediente. Ghimbirul are un gust deosebit in fructe.Ca un bonus suplimentar, ghimbirul poate calma un stomac deranjat. Boabe: orice boabe sunt un ingredient bun într-un smoothie. Au un gust grozav si reduc inflamatia.Afinele, zmeura, căpșunile, murele, precum și fructele similare precum rodiile și cireșele sunt împachetate cu flavonoide, compuși cunoscuți pentru a reduce inflamația. Semințe Chia: Aceste semințe nutritive sunt bogate în acizi grași omega-trei, pe care majoritatea dintre noi trebuie să le crească în dieta zilnică.
0 Comments