O companie din Alaska folosește coji de crab pentru a ajuta la reducerea substanțelor chimice de mediu


0

Majoritatea oamenilor nu știu că firele și țesăturile care alcătuiesc covoarele, îmbrăcămintea, scaunele auto, saltelele, chiar și capetele de mop sunt acoperite cu substanțe chimice și metale precum cuprul, argintul și aluminiul care acționează ca ignifuge, antifungice și antimicrobiene. . Acum, cojile de crab din Alaska oferă  garanții într-un mod bio-prietenos.

Metalele și substanțele chimice sunt înlocuite de tratamente lichide naturale Tidal-Tex derivate din moleculele de chitosan găsite în exoscheletele cojilor de crab.

Toți crustaceii au chitosan, o polizaharidă care este al doilea compus organic cel mai abundent din lume lângă celuloză. Datorită machiajului său molecular unic, Kasberg îl numește o „soluție chimică la cheie” pentru a înlocui metodele sintetice adesea toxice.

„Scopul nostru ca companie este să creăm impacturi pozitive și sistemice asupra mediului cu tehnologiile noastre de chitosan”, a spus Kasberg. „Suntem încă la parterul potențialului Tidal Vision astăzi.”

Burse pentru fructe de mare – Bursele sunt oferite întreprinderilor mici și mijlocii de fructe de mare pentru a ajuta la formarea și lansarea unui nou Consiliu Național pentru Fructe de Mare. Misiunea sa este simplă: să ofere o voce unită industriei pentru a-i încuraja pe americani să mănânce mai multe fructe de mare.

Dacă sunteți în căutarea unor rețete de crabi, probabil că știți deja că puteți servi crabi întregi Old Bay sau J.O. Există atât de multe modalități delicioase de a mânca crab, inclusiv  pe pâine prăjită de crab, în rulouri de crab, amestecate în cioppino, pliate în salate sau prăjite cu fenicul.

Această cină simplă reunește un kilogram de carne de crab, roșii cherry dulci, lămâie și spaghete.

Spaghete cu crab și roșii

INGREDIENTE
1 kilogram de carne de crab de bună calitate
1 /2 kg roșii cherry, înjumătățite
1 lămâie suculenta
1 linguriță de piper negru proaspăt măcinat
2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat, împărțit
1/4 cană de ulei de măsline extravirgin
1 linguriță sare kosher
1 kg de spagheti

PREGATIREA

Amestecati carnea de crab, roșiile, coajă de lămâie, sucul de lămâie, piperul, patrunjelul,uleiul  și sarea  într-un castron mare si puneti-le intr-o oala pe foc mediu amestecand timp de 30 de minute.
Gatiti spaghetele intr-o oala mare de apa cu sare , amestecand ocazional, pana la al dente. Scurgeți, rezervând 1 cană lichid de gătit pentru paste și adăugați la amestecul de crab. Se amestecă energic și se adaugă lichid de gătit pentru paste și ulei, după cum este necesar, pentru a acoperi complet. Se condimentează cu sare.
Transferați amestecul de paste într-un vas sau platou de servire și acoperiți cu pătrunjel. Serviți imediat.

 


Like it? Share with your friends!

0
News & Events

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *