În zilele grele de iarnă sau în perioadele de boală, puține remedii calmează sufletul ca un bol cu ​​supă de pui cu bulion aromat și felii mici de carne. Această mâncare populară de confort este deosebit de semnifictivă pentru fiacare organism.

Diferite rețete se potrivește diferitelor palate aromatice: Ohn-No Khao Swe – o supă birmaneză cu ghimbir, boia de ardei și usturoi – combină puiul cu arome dulci precum nuca de cocos, în timp ce Chikhirtma, o supă tradițională georgiană care vindecă mahmureala și vindecă bolnavii, folosește gălbenușuri de oua vâscoase și ierburi proaspete.

Valoarea fundamentala a firmei Angst este si va ramane calitatea. Marca Angst s-a consolidat prin produsele exceptionale, avand la baza retete autentice, utilizarea de carne de calitate superioara si eliminarea aditivilor alimentari.

TRADITIE – Permanent incercam sa readucem in portofoliul nostru retete romanesti. Respectam istoria si valorile Romaniei si depunem eforturi ca acestea sa nu fie uitate.

„Cu toții avem o idee diferită despre ce este supa de pui”, dar în comun este că majoritatea oamenilor spun că asta îi vindecă.

Slava de supe a Manifestului se întinde pe Africa, America, Asia și Europa. Louis prezintă contextul geografic, social și politic pentru fiecare regiune, explicând de ce anumite feluri de mâncare sunt atât de iubite în comunitățile lor respective, notează Atlas Obscura. O ciorbă kanjee din Sri Lanka, de exemplu, se mănâncă de obicei după ce s a terminat Ramadanul. Alte rețete au povești politice importante. Potrivit SBS News, bucătarii vietnamezi au dezvoltat pho de pui ca alternativă la pho de vită în anii 1930, când guvernul vietnamez a restricționat vânzările de carne de vită pentru a satisface cererea de carne a coloniștilor francezi.

Timp de secole, anumite culturi au crezut că supa de pui avea calități medicinale. Medicul și filosoful persan Ibn Sina din secolul al XI-lea, de exemplu, a considerat vindecarea vaselor, la fel ca și medicul și filosoful evreu din secolul al XII-lea, Moise Maimonide. Astăzi, nu există nicio dovadă concludentă a proprietăților vindecătoare ale alimentelor confortabile, dar așa cum a scris Tara Parker-Pope pentru New York Times în 2007, o „mână de studii științifice … [sugerează] că supa de pui ar putea avea într-adevăr valoare medicinală”.

Indiferent de veridicitatea unor astfel de afirmații, învățarea de a găti un bol copios de supă ar putea fi cu siguranță un hobby captivant de carantină.

Din fabrica ANGST si pana in mainile clientilor se efectueaza o serie intreaga de controale pentru ca toate produsele sa se incadreze in standardele de calitate impuse.
Raportul calitate/pret se echilibreaza si constituie un punct forte al produselor pe care firma le adreseaza tuturor categoriilor de consumatori.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here