La Kostas Taverna, înghesuială grecească


0

Va este dor de fructe de mare?  Cele mai gustoase le gasiti la Taverna Kostas?

Ca termen culinar „crustacee” denumeste animelele marine si de apa dulce care servesc drept alimente (creveti, crabi, langustine, homari, scoici, midii, stridii, calmari, arici de mare, sepii, caracatite etc., dar si melci, raci si broaste).

Dacă întrebi orice medic nutriționist ți se va spune că peștele și fructele de mare conțin mulți nutrienți de care corpul tău are mare nevoie. Se gătesc simplu, sunt mai ușor de digerat de către sistemul digestiv și au mult mai puține elemente dăuntoare față de carnea roșie. Spre deosebire de animalele domestice care sunt crescute și hrănite cu hormoni de creștere, atât de dăunători omului, fructele de mare cresc și se hrănesc liber într-un mediu care nu este controlat, acumulând mulți nutrienți.

Taverna Kostas va poate oferi creveti salbatici sau colosali, calamari la gratar sau umpluti cu feta, caracatita, picioare de crab, biban de captura, halibut, cod negru si alte preparate gatite de Chef Kostas.

Gatim, Simtim Si Iubim Greceste!

Chef Kostas gateste in fiecare zi, cu drag pentru dumneavoastra, iar meniul este unul traditional pescaresc, in care fructele de mare si pestele proaspat din Marea Egee stau la loc de cinste.

Puteti consuma diverse preparate ,salate,aperitive reci,aperitive calde ciorbe si creme.

Crevetii  sunt sunt unul dintre cele mai populare alimente din categoria fructelor de mare. Datorită faptului că sunt bogaţi în proteine, dar nu conţin multe grăsimi saturate, sunt foarte sănătoşi şi recomandaţi în orice dietă echilibrată şi sănătoasă.


Like it? Share with your friends!

0
News & Events

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *