Kabobs de creveți în stil grecesc rapid la Kostas Taverna


0

O sursă foarte bună de minerale, vitamine și proteine, fructele de mare aduc beneficii pentru întreaga familie atunci când sunt consumate în mod regulat.

Creveții sunt unul dintre acele fructe de mare care au un gust excelent cu arome grecești. De asemenea se gătesc repede! Aceste fripturi fac un aperitiv ușor sau un fel principal.

Ingrediente pentru rețetă Kabobs în stil grecesc rapid:
1 rețetă ladolemono (ulei și lămâie)
1 kilogram de creveți mari, decojiti

Cum să faceți creveți în stil grecesc:
Încălziți grătarul la 350 de grade Fahrenheit sau pregătiți cărbunii.

Pregătiți ladolemono conform instrucțiunilor rețetei.

Adăugați creveții într-o pungă mare cu fermoar. Se toarnă marinada peste creveți. Sigilați punga și așezați creveții în regenerator pentru a le marina. Aceasta va dura aproximativ o oră.

Scoateți creveții din marinată și așezați-i pe frigarui. Ar trebui să puteți încadra aproximativ 3-4 creveți pe fiecare frigărui.

Așezați frigăruile de creveți pe grătar. Gatiti pe o parte pentru 5 minute inainte de a rasturna crevetii si gatiti inca 5 minute. Veți ști că creveții sunt gătiti complet când devin roz.

Vă rugăm să rețineți: rețetele grecești pot fi ușor diferite pe baza mai multor motive, cum ar fi regiunea din Grecia în care se face rețeta. Dacă ați văzut această rețetă grecească făcută într-un alt mod, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la office@kostas.ro și vom evalua sugestia dvs. Mulțumiri!

Cea mai mare placere a vietii este sa calatoresti, sa descoperi oameni, locuri, sentimente. Noi, la Kostas Taverna, te invitam intr-o calatorie mai speciala, aceea a aromelor, a obiceiurilor culinare grecesti inradacinate in istorie. The Chef(Costel Dumitru )

Placerea de a gati, cultivata in decursul a douazeci de ani, a fost incununata cu succes in anul 2012, cand Costel Dumitru a deschis „portile”


Like it? Share with your friends!

0
News & Events

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *